Ingredients:
Arròs tipus bomba
Ceba tendre
Porro
Camagrocs
Trompetes de la mort
Brou de au
Vi blanc
Nata liquida
Formatge
Oli
Gingebre
Pebre vermell
Sal
Piquem la ceba i el
porro a talls ben prims i les posem a daurar a la paella.
Afegim els camagrocs i
les trompetes de la mort, un cop estiguin daurats li afegim el vi blanc i
deixem que s’evapori l’alcohol, posem el gingebre i el pebre vermell remenant
molt ràpidament a fi de que no cremar el pebre.
Afegim l’arròs i
remenem a foc mig durant un minut aproximadament.
Afegim el brou d’au
calent de manera que cobreixi l’arròs, afegirem brou a mida que es vagi
espassant l’arròs, anem remenant de tant en tant durant uns vint minuts o fins
que veiem que l’arròs estigui fet.
Afegim la nata durant un minut sense deixar de remenar durant un minut, apaguem el foc i afegim el formatge, remenant mol bé.
Reposar un parell o tres de minuts.
Afegim la nata durant un minut sense deixar de remenar durant un minut, apaguem el foc i afegim el formatge, remenant mol bé.
Reposar un parell o tres de minuts.
Bon profit.
I mentre anem cuinant una bona canso:
Pere Tapies, Canço de les trompetes
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RVX08q44r0Y#!
I mentre anem cuinant una bona canso:
Pere Tapies, Canço de les trompetes
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RVX08q44r0Y#!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada